Ventilation

Ventilation handler om at have det godt

Der tales meget om indeklima, og det er et faktum, at vi påvirkes af, hvordan luften er i hjemmet.

​Et godt indeklima kan være afgørende for, om vi har det godt og føler os friske. Hvis man vil have det godt, kan det være en god idé at overveje, om der skal installeres  klimaanlæg eller ventilation i huset.

​Klimaanlæg og ventilation er mange ting

Hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS I/S har vi et stort udvalg i ventilatorer og klimaanlæg. Uanset størrelsen på anlægget, har vi den nødvendige faglige ekspertise og erfaringen med disse anlæg.

​Vi sørger for både levering, professionel montering af ventilation og de løbende serviceeftersyn efterfølgende.

​Når vi sætter et anlæg op hos dig, kan du være sikker på, at vi kun anvender de bedste produkter fra de førende leverandører. Naturligvis hjælper vi også gerne med optimering af eksisterende ventilations- og klimaanlæg.

​Få råd og vejledning om ventilation og klimaanlæg

Det er vigtigt, at det anlæg, der sættes op, passer til din bolig. Går du og overvejer at få installeret ventilation eller klimaanlæg, så kontakt os.

​Vi kommer gerne ud, så vi sammen kan drøfte mulighederne om ventilation. Efterfølgende giver vi dig gerne et uforbindende tilbud på en god løsning til dit hus, som du kan overveje.

​Vi kører på hele Als samt i områderne omkring Sønderborg og Aabenraa. Kontakt os på telefon 74 47 46 33 eller e-mail jurgensen@blik-vvs.dk

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os