Varmepumpe

Hvis du i dag opvarmer dit hus med fx elvarme eller oliefyr, så er der penge at spare, hvis du udskifter din varmekilde til en varmepumpe. Denne bruges både til opvarmning og til varmt brugsvand, samt er billigere i brug end både elvarme og oliefyr. 

Hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS har vi stor erfaring med installation, montering og eftersyn af flere typer af varmepumper. Vi har primært kunder i og omkring Aabenraa og Sønderborg og på hele Als. Så uanset hvilken pumpe du vælger, så kan vi hjælpe dig.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe trækker varmen ud af den omgivende luft og komprimerer dette, så varmen kan bruges til opvarmning af boligen. Det smarte denne type pumpe er, at den både kan anvendes til at give varme om vinteren og til at køle ned om sommeren. 

Varmepumpen kan være baseret på luft til luft, luft til vand eller jord til vand, oftest kaldt jordvarme. Hvis man vælger at kombinere anlægget med en varmeveksler, der genbruger varmen fra huset, så bliver udnyttelsesgraden af pumpen endnu større. 

Luft til vand og luft til luft varmepumpe

En varmepumpe kan installeres og anvendes med fordel i alle huse. Når vi taler om luft-til-luft pumper, fylder selve anlægget som placeres indenfor, ikke mere end et lille køkkenskab. ​Dette kan installeres i eksempelvis en kælder eller et bryggers. Det, der fylder mest ved en varmepumpe, sidder uden for huset.

Hvis du er i tvivl om hvilken pumpe, som passer bedst til din bolig, så står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i valget af en varmepumpe. 

Økonomisk besparelse med en varmepumpe

Varmepumpen udnytter varmen godt og kan typisk spare dig mellem 10.000 og 12.000 kr. om året i forhold til andre varmekilder. Dette er fordi de udnytter energien bedre end andre typer af opvarmning.
Det er selvfølgelig en investering at skulle skifte til varmepumpe, men med den besparelse man vil opleve på varmeregningen, så er investeringen typisk tjent ind igen i løbet af omtrent 5 år. 

Få et uforpligtende tilbud inkl. montering

Har du spørgsmål til varmepumper eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud inkl. montering, så tag kontakt til Augustenborg-Hørup Blik & VVS. Ring til os på telefon 74 47 46 33 eller send en mail til jurgensen@blik-vvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os