Nyt badeværelse

Badeværelset er for mange et rum, der betyder velvære. Det er et rum med mulighed for lidt fred og ro og derfor skal det være et rum, hvor der er rart at være. Derfor kan det være til irritation, hvis der er ting i badeværelset, som ikke fungerer som det skal eller ikke ser ud som man gerne vil have det. 

Hvis du ønsker dig et nyt badeværelse, så lad Augustenborg-Hørup Blik & VVS stå for opgaven. Vi har mange års erfaring og er også altid klar med vejledning og inspiration til dit nye badeværelse, hvis du skulle have brug for det.Vi arbejder i Aabenraa, Sønderborg og på hele Als.

Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse

Det er for os lige meget om opgaven drejer sig om et helt nyt og luksuriøst badeværelse eller renovering af et lille badeværelse i en lejlighed. Vi har stor erfaring med begge dele og udfører opgaverne hurtigt, når du har brug for det. 

Totalløsning til nyt badeværelse

Både ved et nyt badeværelse og ved renovering af et eksisterende, er der typisk brug for flere faggrupper og vi har et godt samarbejde med andre håndværkere, når der er brug for det. Vi sætter altid en ære i at levere et godt resultat. 
Det betyder, at når du lader os levere et nyt badeværelse hos dig, så kan du bruge din energi på, hvordan badeværelset skal se ud. Så sørger vi for den praktiske udførelse af arbejdet, så I får et nyt badeværelse, som I bliver glade for mange år ud i fremtiden. 

Få en pris på et nyt badeværelse

Vil du have et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, så er du velkommen til at kontakte Augustenborg-Hørup Blik & VVS. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 74 47 46 33 eller ved at sende en mail til jurgensen@blik-vvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi samarbejder med oras.

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os