Jordvarme

Jordvarme til opvarmning af bolig

Ved jordvarme anvendes den højere temperatur, jorden har dybere nede. Selv om det er koldt og fryser, er jorden jo ikke frosset længere nede.

​Derimod findes her oplagret energi fra jordens stråler, som er lagret i jorden og ikke forsvinder om vinteren.

​Vi kører på hele Als, herunder i Sønderborg og Aabenraa, og vi kan hjælpe dig med at få udnyttet den gratis varme, der ligger lige udenfor i din græsplæne.

Hvordan fungerer jordvarme?

Ved et jordvarmeanlæg graves en slange med væske ned i græsplænen i ca. 1 meters dybde. Væsken sendes gennem slangen og opvarmes, og denne varme kan så anvendes til at opvarme din bolig.

​Der skal en meget lille forskel i temperaturen til, for at den oplagrede varme i jorden kan udnyttes til at opvarme din bolig.

​Jordvarme kan både udnyttes til opvarmning af brugsvand og til opvarmning af boligen.

Fordele ved jordvarme

Andre alternative energiformer har deres begrænsninger. Vindmøller er afhængige af vinden og solceller er afhængige af, at solen skinner.

​Jorden er varmere i dybden end i overfladen hele året; derfor er denne energi altid til rådighed. Naturligvis er jordvarme også godt for miljøet, idet der udledes færre forurenende stoffer og dine fyringsudgifter reduceres også væsentligt.

​Vi installerer jordvarmeanlæg for dig

Hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS I/S har vi stor erfaring med etablering af jordvarme. Kontakt os derfor og hør nærmere om dine muligheder for installation.

​Ring på telefon 74 47 46 33 eller skriv til vores e-mail jurgensen@blik-vvs.dk​​

Bliv ringet op

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os