Jordvarme

Ved jordvarme udnytter man den højere temperatur, som jorden har dybere nede. Selv om der om vinteren kan være frostgrader, så er jorden i 1 meters dybde ikke frossen. I stedet findes her oplagret energi fra jordens stråler, som er lagret i jorden og som ikke forsvinder om vinteren.

Hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS har vi stor erfaring med jordvarme og vi tilbyder at hjælpe kunder på hele Als og i området omkring Sønderborg og Aabenraa, så du kan udnytte den gratis varme, der ligger udenfor under din græsplæne. Er det ikke noget for dig, tilbyder vi også montering af andre typer af varmepumper

Hvad er jordvarme og hvordan virker det?

Jordvarme er en miljøvenlig varmekilde. For at udnytte jordvarme i jorden skal der graves en slange med frostfri væske ned under græsplænen i 1 meters dybde. Væsken sendes gennem slangen og opvarmes af jorden. Derefter bruges varmen i væsken til at opvarme din bolig og dit brugsvand. 

Det kræver dog ca. 300 m2 have for at kunne dække varmebehovet i en typisk familiebolig. Ønsker man at skifte til jordvarme eller bruge det ved et nybyggeri skal man først søge tilladelse ved kommunen, inden man går i gang. 

Fordele ved jordvarme

Der er flere fordele ved at vælge jordvarme. En af dem er, at det er billig energi, da varmen allerede findes i jorden. Energien er typisk bedre udnyttet og det betyder at du kan spare op mod 50% på dit energiforbrug.
Selve jordvarmeanlægget har ingen vedligeholdelse, da det er et lukket system. Det eneste vedligehold, der er på anlægget er et filter, som skal skiftes en gang årligt, derudover passer anlægget sig selv.

Få en pris på jordvarme

Ønsker du et uforpligtende tilbud på jordvarme eller har du brug for at vide mere, så tag kontakt til Augustenborg-Hørup Blik & VVS. Vi står altid klar til at hjælpe dig og du kan altid få et uforpligtende tilbud.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 74 47 46 33 eller send en mail til jurgensen@blik-vvs.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os