Blikarbejde

Blik og rør med fokus på æstetik og funktion

​Når vi hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS I/S arbejder med blik og rør, har vi ikke kun fokus på funktion, men også på æstetik; det skal både fungere hensigtsmæssigt og se godt ud.

Dette er særligt vigtigt, når vi arbejder med materialer som zink og kobber. Vi arbejder i Aabenraa, Sønderborg og på hele Als.

​Alle opgaver inden for blik og rør

Uanset hvilke opgaver, der skal løses inden for blik og rør, så kan vi udføre dem for dig. Vi arbejder naturligvis med alle de klassiske opgaver, som for eksempel nye tagrender og skotrender, så du ikke har problemer med taget.

Andre opgaver, som kan være lidt mere omfattende, kan være afdækninger omkring altaner, kviste og karnapper. Her kan der være mange måder at løse opgaven på og forskellige materialer kan være i spil.

​Det er derfor vigtigt, før arbejdet med blik og rør udføres, at få en snak, så vi i fællesskab bliver enige om en god løsning.

​Vi arbejder også med inddækning af skorstene og reparationer af facadedækninger. Desuden naturligvis alle opgaver på VVS-området med alle former for rørarbejde.

​Langtidsholdbart arbejde

I forhold til mange andre materialer, er den store fordel ved at anvende metal til blik og rør, at resultatet er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.

​Vi sørger for at arbejdet bliver udført ordentligt; og derfor skal du, når vi er færdige med arbejdet for dig, ikke gøre andet end at nyde det gode resultat.

​Det er vigtigt for os, at det færdige arbejde bliver godt, så du kan glæde dig over det mange år fremover. Kontakt os på telefon 74 47 46 33 eller benytte dig af kontaktformularen her på siden,​​ for at få et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os