Badeværelse

Badeværelse er et vigtigt rum i huset

​Badeværelset er et rum til velvære; et rum, som giver mulighed for lidt fred og ro, og hvor det skal være rart at være.

​Derfor er det irriterende, hvis der er ting i dit badeværelse, der ikke virker ordentligt eller hvis interiør eller fliser er ved at være i en sådan stand, at man bliver træt af at se på dem.

Renovering af dit badeværelse

Har dit badeværelse brug for en renovering, så står Augustenborg-Hørup Blik & VVS I/S klar til at træde til. Vi har stor erfaring i renovering af badeværelser og udfører opgaverne hurtigt, når du har brug for det. Vi arbejder i Aabenraa, Sønderborg og på hele Als.

​For os er det ligegyldigt om det er et større, luksuriøst badeværelse eller det er det lille toilet i en lejlighed, der skal renoveres.

​Det kan være en større renovering, et nyt design eller nye og stilfulde baderumsmøbler. Uanset hvad, så går vi op i opgaven med liv og sjæl og har udvalget og fagligheden til at løse opgaven.

Totalløsning til dit badeværelse

Vi udfører gerne en totalløsning i dit badeværelse og entrerer med andre håndværkere, om nødvendigt.

Dermed kan du bruge energien på at tænke på, hvordan du vil have badeværelset, mens vi sørger for den praktiske udførelse af arbejdet.

​Hos Augustenborg-Hørup Blik & VVS I/S sætter vi en ære i, at resultatet bliver godt; både smukt og funktionelt, og at det bliver et badeværelse, du og din familie bliver glade for at bruge mange år fremover.

​Kontakt os og hør mere

​Vil du have et uforpligtende tilbud, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 74 47 46 33 eller benytte kontaktformularen her på siden.

Vi samarbejder med oras.

Bliv ringet op

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os