Armaturer & batterier​

Armaturer & batterier​

Oras electra - smart & samvittighedsfuldt

Den nye vandbesparende vandhane oras electra bringer med minimalistisk design og berøringsfri intelligens et trendsættende strejf af luksus ind på badeværelset.

Et tidløst og trendy armatur stikker nu næsen frem I drømmebadeværelsets oase, hvor godt design er nøglen til et funktionelt og behageligt bademiljø. Kravet er stilfulde vandhaner, som ikke går på kompromis med dyder som brugervenlighed og besparelser på vand og energi.​

Berøringsfrie besparelser

Med hjælp fra den aktive fotocelle lader oras electra automatisk tempereret vand løbe, med det samme hænderne holdes under hanen. Oras electras vandforbrug er helt op til 50 % lavere, og det betyder besparelser, der er til at tage og føle på.

Rene hænder I en fart

Når børnene skal vaske deres hænder kan de have svært ved at åbne for vandet uden samtidig at gøre armaturet beskidt. Men electras berøringsfrie fordele sætter en effektiv stopper for bakterier på grebet og for ekstra store vandregninger, når de små fingre skal være rene I en fart.

​For de ældre kan fotocellens skarpe syn og rappe reaktionstid være en fremtidsorienteret fordel, så armkræfterne ikke skal bruges på besværlige blandingsbatterier.

Læs mere om oras electra her.

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontaktinformationer

Augustenborg-Hørup Blik & VVS

En del af:

Find os